Multilaw

Arbejdsret.dk består af advokater fra Advokatgruppen. Advokatgruppen er en del af Multilaw, som er et internationalt netværk. Netværket består af 90 uafhængige advokatfirmaer med over 10.000 advokater i 100 lande. Multilaw blev stiftet i 1990, og her var Advokatgruppen en af de stiftende medlemmer.

Multilaw er et internationalt netværk

Gennem årene har vi etableret en lang oversigt over sager, hvor vi har ydet juridisk rådgivning til en lang række internationale kunder, fra små nystartede virksomheder til store virksomheder.

Multilaw er i 2020 for sjette gang i træk rangeret som et Elite Advokatfirma Netværk.

Hvis du overvejer at etablere eller investere i en virksomhed i Danmark, hvis du skal indgå en aftale med en virksomhed med hjemsted i Danmark – eller hvis du bare har et juridisk spørgsmål relateret til arbejdsretsområder i Danmark, vil vi også gerne hjælpe dig.

Vores medlemskab af Multilaw gør os bedre til at rådgive vores klienter i udenlandske henseender. Vi har mulighed for at sparre med specialiserede advokater. Dermed kan vi altid give dig den bedste og mest kompetente rådgivning, skræddersyet til din situation.

Status som “Elitenetværk” af Chambers Global Guide 2020

Hvert år rangerer Chambers Global rangeringen for netværk af globale advokatfirmaer, og her har Multilaw har fået Elite-status seks år i træk.