Vores kontor i Fredericia

Hvis du har brug for hjælp til en sag indenfor ansættelsesret i Fredericia, er du altid velkommen til at kontakte vores advokater. Det koster ikke noget at spørge. Du kan klikke her, hvis du vil kontaktes.

Specialister i ansættelsesret og arbejdsret

fredericia århus horsens kontor advokatkontor advokater arbejdsret ansættelsesret direktørkontrakter ansættelsesklausuler

Kontakt os gratis på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

advokater i fredericia arbejdsret ansættelsesret Danmarksgade 8
7000 Fredericia 

Det kan være svært at vide, hvornår man som medarbejder kan starte en sag mod ens arbejdsplads, eller forhenværende arbejdsplads. Derfor tilbyder vi gratis rådgivning i forhold til om du med fordel kan starte en sag. Vores advokater har stor erfaring med ansættelsesret og arbejdsret, og du kan derfor forvente kvalificeret rådgivning med din sag i fokus. 
Vi har også stor erfaring med at hjælpe virksomheder, der skal håndtere fx medarbejdere, der skal på barsel, fritstille en medarbejder, eller give en advarsel. Hvis du skal gøre nogen af forestående, er det yderst vigtigt at håndtere sagen på den bedst mulige måde, for at undgå fremtidige konflikter. Vi kan også hjælpe dig, hvis en medarbejder, eller tidligere medarbejder har startet en sag mod din virksomhed. Hvis dette er sket, er det vigtigt at have håndtere konflikten korrekt, så man kan finde en løsning, som alle parter er tilfredse med. 

Om Fredericia

Fredericia er placeret i den sydøstlige del af Danmark i Fredericia Kommune. Fredericia er en del af trekantsområdet, sammen med byerne Kolding og Vejle. Byen er opkaldt efter Frederik d. 3, idet han grundlagde byen.

Byen er især kendt for sit store industriområde, hvor virksomheder som Shell, Carlsberg og Bankdata er lokaliseret. Derfor vælger mange medarbejdere også at bosætte sig i byen, eller i nærområde