Vores kontor i Horsens

Skal vi hjælpe dig med din ansættelsesretssag i Horsens?

Hvis du har brug for rådgivning indenfor ansættelsesret eller arbejdsret, og du er lokaliseret i Horsens-området, så kan vi hjælpe dig. Vores hovedkontor er i Horsens, og her har vi mange kompetente advokater, der med glæde vil hjælpe dig.

Hvis du ikke bor i området, så er et nemt at komme hertil med motorvej. Det tager nemlig kun 5 minutter fra afkørsel Horsens V til vores kontor. Hvis du har lettere ved at komme til vores kontor i Fredericia eller Aarhus, kan vi også sagtens møde dig der.


Advokater med speciale i arbejdsret
bastian advokatgruppen advokater horsens fredericia århus aarhus arbejdsret ansættelsesret

Kontakt vores kompetente advokater gratis på telefon: 70 10 13 30

Åbningstider:

Mandag 8:00 – 16:00
Tirsdag 8:00 – 16:00
Onsdag 8:00 – 16:00
Torsdag 8:00 – 16:00
Fredag 8:00 – 15:00

Emil Møllers Gade 41 B, 1 sal.
8700 Horsens 

Om Horsens:

Byen er Danmarks 8. største by, og er centralt placeret i Østjylland. Byen har været en storby siden det 12. århundrede, hvor der var mange klostre og fæstningsanlæg placeret i byen. Der findes stadig nogle lævn fra fortiden, som fx Jørgensens Hotel, der blev bygget i 17. tallet. Derudover fejrer byen også sin fortid som middelalderby med den årlige middelalderfestival.

Mange virksomheder vælger at placere kontor i byen, fordi den er nem at komme til. De adskillige afkørsler i både afkørsel Syd, Vest, Centrum og Nord gør, at det let at komme ind i byen fra både Skanderborg, Esbjerg, Vejle osv. Det kan være en fordel, idet både medarbejdere og kunder, har nemt ved at komme til og fra kontorer i Horsens.

Horsens er en by i vækst, og der er mange byer der ligger op tæt ved byen, herunder Thorsted, Stensballe, Lund mv. hvor mange unge mennesker vælger at bosætte sig og stifte familie. Hvis du har brug for at sikre din familie, kan du besøge vores hjemmeside Testamente.dk, hvor vores advokater kan hjælpe dig med at få styr på fremtidsfuldmagt og testamente.